TAŞINMAK

İki sene sonra ilk evimizden taşınmak zorunda kaldık. (Birtakım ev sahibi yalanlarıyla. Çok hakkımız kaldı dilerim kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Ev o kadar sıkıntılıydı ki yeni kiracılarının da hakkına girecek olması en kötüsü..) Nasıl ev sahibi olunmaz böyle deneyimledik. Göz göre göre bir insan bu kadar yalanı nasıl söyleyebilir?  Yalanlarla sahteliklerle gelen para sana ne hayır getirecek? Seni unutmayacağız M.E 

Evimizden kelimesini kullanma sebebim: eşimle ilk defa beraber oturduğumuz ev olması. Onun haricinde oranın bir ev olma ihtimali yok. İki sene boyunca her şekilde bizi uğraştıran bir evdi orası. Kombisi bozuk, her gün temizlik yapsan bile temizliğin görünmeyeceği laminant ve fayans zeminler, alındığından bu yana tadilat yüzü görmemiş, mutfak, banyo ve tuvaletinde kötü koku , sinek eksik olmayan ve en kötüsü de iki sene boyunca ruhen ve bedenen yaşadığım sıkıntı haller.. Baştan adımını iç huzurla atmadığın, acele ile karar verilen konular zamanla sıkıntı çıkarıyormuş. Öğrenmiş olduk. Kısacası evin enerjisi mi yoksa o iki seneyi orada geçirip öğrenmem gereken şeyler mi varmış bunu ilerleyen yıllar gösterecek.

Başlarda taşınmak durumunda kalmak aniden gelişince canımızı sıksa da bir hafta önce 10 Aralıkta taşındığımız bu ev, ilanda görüp içine girdiğimden bu yana iç huzurla oturduğum bir ev olacak gibi geliyor. Tabi ilerisinde neler olur bilinmez.

Biz planlar yapsak da gün gelir ve planlar tepetaklak oluverir. Bu durum bizim için iyi mi olacak yoksa kötü mü bilinmez. Bu evin bize güzellikler getirmesini yaradandan tüm samimiyetimle diliyorum.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar